[close]

Jumaat, 28 Oktober 2011

SEMAK LAPORAN PEPERIKSAAN MURID SECARA ONLINE


Makluman kepada semua ibu bapa dan waris murid Sekolah Kebangsaan Jawi bahawa satu aplikasi online telah disediakan oleh Kementerian Pelajaran Malaysia bagi memudahkan ibu bapa menyemak keputusan peperiksaan atau ujian murid di sekolah melalui internet.

Ibu bapa dan waris hanya perlu memasukkan nombor Mykid / KP / Sijil Lahir untuk menyemak laporan keputusan anak-anak serta mencetak laporan tersebut secara online.

Kepada ibu bapa yang telah mengetahui akan makluman ini, diminta menghebahkan kepada ibu bapa dan waris yang lain. Kemudahan ini bukan sahaja memudahkan ibu bapa menyemak laporan peperiksaan anak di rumah malah ianya boleh diakses walau di mana kita berada.

Untuk pergi ke sesawang tersebut sila klik capaian di bawah:
http://sapsnkra.moe.gov.my/ibubapa2/index.php

20 comments:

Tanpa Nama berkata...

kenpa tak boleh nak semak??

Tanpa Nama berkata...

betul tu kenapa tak boleh semak

Shaiful Rizam Shamsudin berkata...

muhammad haziq fadzil bin shaiful rizam

syaza aw berkata...

macam ni la---->http://sapsnkra.moe.gov.my/ibubapa2/index.php

Tanpa Nama berkata...

betul ke laman ni kenapa tak boleh nak semak

ADMIN berkata...

Salam sejahtera..pihak sekolah memohon maaf di atas kesulitan yang dihadapi. Untuk makluman tuan dan puan, pautan Semak Laporan Peperiksaan Murid telah ditukar kepada http://sapsnkra.moe.gov.my/ibubapa2/index.php. Terima kasih di atas keprihatinan semua.

ADMIN berkata...

Sila klik pada pautan pada post di atas. Terima kasih

Tanpa Nama berkata...

Tak boleh nak semak pon

Tanpa Nama berkata...

X blh semak!!!

Tanpa Nama berkata...

Tak blh semak lgi nk tggu smpai bila

Tanpa Nama berkata...

napalah lembab sgt..dh naik lenguh jari..brpa lama nk ambil masa selenggara..

Tanpa Nama berkata...

Masih x boleh buka

Tanpa Nama berkata...

tengah selenggara2, abih mcmana nak cek..

Siti Zulaikha berkata...

takde punn..

Tanpa Nama berkata...

betul tu tak boleh nk semak

Tanpa Nama berkata...

admin...nak tanya sikit...knp taboleh pula...NAK SEMAK MCM MN?...???

Tanpa Nama berkata...

Knp x blh semak

Tanpa Nama berkata...

Alhamdulilah .

Tanpa Nama berkata...

Kenapa bila saya masukkan no I/C anak saya tak dapat nak semak.
Ini susahkan kehidupan ibu dan bapa.

Tanpa Nama berkata...

Awt x leh masuk pun

Catat Ulasan

:: ULANGTAHUN KELAHIRAN GURU & STAF SOKONGAN


:: CATATAN POPULAR



ORANG SEDANG MELAYARI BLOG INI

Penafian: Sekolah Kebangsaan Jawi adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari blog ini.
Dikuasakan oleh Blogger.

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates